Mirjam Gude-Konings heeft Gude ToscanA op de kaart gezet. Eind jaren ’80 is het begonnen met het verhuren van een ‘casa rurale’ (boeren huis) van Italiaanse vrienden in het dorp Montefoscoli. Deze woning verhuren wij nog steeds en heet Torricchio¬†(torentje) omdat een van de slaapkamers als een torentje op de woning staat.

Door haar persoonlijke aanpak, liefde voor de regio en zijn bewoners, betrouwbaarheid en perfecte beheersing van de Italiaanse taal wisten meer en meer Italiaanse eigenaren haar te vinden. Gaandeweg is Gude Toscana daardoor uitgegroeid tot een klein maar gekend “agenzia” gespecialiseerd in de driehoek Pisa-Florence-Siena. Nu, na bijna 30 jaar, doet ze een stapje terug en zal meer en meer in haar geliefde Montefoscoli te vinden zijn.

Ik, haar jongere zus Ans Konings, ben gaandeweg ook ‘gevallen’ voor Toscane en de Toscani. De Italiaanse taal is inmiddels ook mij niet meer vreemd en mijn liefde voor deze plek wordt alleen maar groter. Daarom ga ik graag door met het bij elkaar brengen van gast en woningeigenaar! Ik regel voor u alle contacten met de Italiaanse eigenaren en help u het echte Toscane te ontdekken! Van begin tot eind kunt u met uw vragen bij mij terecht!