Mirjam Gude-Konings heeft Gude ToscanA op de kaart gezet. Eind jaren ’80 is het begonnen met het verhuren van een ‘casa rurale’ (boeren huis) van Italiaanse vrienden in het dorp Montefoscoli. Deze woning wordt is nog steeds te huur en heet Torricchio¬†(torentje) omdat een van de slaapkamers als een torentje op de woning staat.

Door haar persoonlijke aanpak, liefde voor de regio en zijn bewoners, betrouwbaarheid en perfecte beheersing van de Italiaanse taal wisten meer en meer Italiaanse eigenaren haar te vinden. Gaandeweg is Gude Toscana daardoor uitgegroeid tot een klein maar gekend “agenzia” gespecialiseerd in de driehoek Pisa-Florence-Siena.

Gedurende de laatste jaren heb ik, haar jongere zus Ans Konings, haar geassisteerd met het werk. Ook ik ben gaandeweg ‘gevallen’ voor Toscane en de Toscani. Nu toch, na bijna 30 jaar, hebben we ons “agenzia” definitief gestopt. Maar omdat we onze structuren en hun eigenaren een warm hart toedragen, promoten wij hen nog graag via onze website en leggen eventueel op uw verzoek de contacten.